NODERĪGAS ZIŅAS

Uzmanību! 
Situācija Izraēlā: Saasinoties drošības situācijai Izraēlā, kas rada ievērojamus riskus un neprognozējamu situācijas attīstību, LR Ārlietu ministrija aicina izvērtēt nepieciešamību doties uz Izraēlu. Valsts teritorijā esošajiem Latvijas valsts piederīgajiem ĀM aicina sekot līdzi situācijas attīstībai un vietējo drošības dienestu rekomendācijām. Šis brīdinājums ir spēkā līdz turpmākam aktuālās situācijas precizējumam.
 
Situācija Ukrainā: Civilās Aviācijas Aģentūra (CAA) izziņo aizliegumu visām Latvijā reģistrētām aviokompānijām veikt lidojumus Ukrainas gaisa telpā, kā arī Krievijas gaisa telpā tuvāk par 180 kilometriem no Krievijas un Ukrainas. Brīvdienu operatoru čaterlidojumi un regulārie avio pasažieru pārvadājumi tiek veikti, ievērojot visus drošības noteikumus bez Ukrainas gaisa telpas šķērsošanas.

Atļauta ieceļošana ASV, neuzrādot Covid-19 sertifikātu no 12.05.2023.

ASV valdība ir atcēlusi prasību uzrādīt derīgu Covid-19 vakcinācijas sertifikātu personām, kas ieceļo ASV ar gaisa transportu. Vienlaicīgi valstī tiek atcelta ārkārtas situācija, kas saistīta ar veselības jomu.
 
Šis regulējums ir spēkā ar 12.05.2023. un ir attiecināms uz nepilsoņiem neimigrantiem, kas ieceļo valstī pa gaisa ceļiem. Šīm personām vairs nebūs jāuzrāda pierādījums par pilnu vakcinācijas kursu, iekāpjot lidmašīnā uz ASV, tā arī ieceļojot valstī.
 
Šis regulējums var neattiekties uz visiem ceļojuma posmiem savienojošajā reisā, tādēļ pārliecinieties par pilnu ceļošanai nepieciešamo dokumentu komplektu, tai skaitā pases derīguma termiņu un ESTA ieceļošanas atļaujas esamību pirms ceļojuma. Neskaidrību gadījumā jautājiet savam Estravel Latvia ceļojumu konsultantam.
bottom logo
   +371 67283300         [email protected]

   

Sazināties ar mums

Jaunumi

Es piekrītu Privātuma politika
bottom logo
   +371 67283300
   [email protected]
   
American Express    IATA   ALTA