Uzmanību! 
Situācija Izraēlā: Saasinoties drošības situācijai Izraēlā, kas rada ievērojamus riskus un neprognozējamu situācijas attīstību, LR Ārlietu ministrija aicina izvērtēt nepieciešamību doties uz Izraēlu. Valsts teritorijā esošajiem Latvijas valsts piederīgajiem ĀM aicina sekot līdzi situācijas attīstībai un vietējo drošības dienestu rekomendācijām. Šis brīdinājums ir spēkā līdz turpmākam aktuālās situācijas precizējumam.
 
Situācija Ukrainā: Civilās Aviācijas Aģentūra (CAA) izziņo aizliegumu visām Latvijā reģistrētām aviokompānijām veikt lidojumus Ukrainas gaisa telpā, kā arī Krievijas gaisa telpā tuvāk par 180 kilometriem no Krievijas un Ukrainas. Brīvdienu operatoru čaterlidojumi un regulārie avio pasažieru pārvadājumi tiek veikti, ievērojot visus drošības noteikumus bez Ukrainas gaisa telpas šķērsošanas.

Kruīzi

Varētu apgalvot, ka vārds „kruīzs" ir sinonīms vārdiem izpriecas, atpūta, piedzīvojumi, greznums, siltums, romantika un saule. Lai kurš no šiem vārdiem jums liktos precīzāks un tuvāks, tikai iedomājoties par izbraucienu ar kruīza kuģi, jums ir taisnība. Tomēr tas ir arī daudz kas vairāk...

 

Kādēļ par ceļojuma veidu izvēlēties kruīzu?

  • iespēja apceļot ne tikai dažādas pilsētas un zemes, bet arī kontinentus un jūras
  • iespēja izvēlēties tālākus, tuvākus, īsākus un garākus ceļojumus
  • ātrums un laika precizitāte
  • izvēles iespējas komforta līmeņa ziņā
  • iespēja ceļot ar ģimeni un dažādām paaudzēm
  • iespēja noorganizēt privātu pasākumu
  • plašas izklaides un atpūtas iespējas kā pieaugušajiem, tā arī bērniem
  • iepirkšanās beznodokļu veikalos
  • ceļošana arī naktīs, ietaupot viesnīcas izdevumus
  • ērti bagāžas pārvadājumi


Estravel Latvia piedāvā vienu no interesantākajiem un aizraujošākajiem ceļošanas veidiem, kura laikā jums būs iespēja iepazīt dažādas pilsētas, izbaudīt jaunas sajūtas un satikt lieliskus cilvēkus. Atšķirībā, piemēram, no lidmašīnas, vilciena vai autobusa, kas kalpo par pārvietošanās līdzekli, ceļojot ar kuģi piedzīvojums sākas jau ar uzkāpšanu uz klāja.


Royal Caribbean International kruīzi

royal caribbean cruisesRCCL jau vairāk kā 30 gadus piedāvā kvalitatīvus un uzticamus kruīza braucienu pakalpojumus dažādām gaumēm un visām vecumu grupām pa visu pasauli – no Aļaskas, līdz pat Austrālijai. Dodieties nelielā trīs dienu braucienā, lai atbrīvotos no ikdienas stresa un steigas, vai arī izvēlieties vairāku nedēļu kruīzu satraucošam atvaļinājuma piedzīvojumam.



Azamara Cruises kruīzi

azamara cruisesAzamara piedāvā kruīza ceļojumu ar moderniem, vidēji lieliem kruīza kuģiem, ļaujot piestāt arī mazākās ostās. Uz kuģiem tiek piedāvātas līdzvērtīgas atpūtas un izklaides iespējas kā ar lielākiem kuģiem – nodrošinot kuģu viesus ar plašām atpūtas iespējām, šoviem, lieliskām maltītēm restorānos, bāros, kā arī atpūtas pie baseina un spa procedūrām.




Celebrity cruises kruīzi

celebrity cruisesCelebrity Cruises piedāvā klasiskus kruīzus, kurus raksturo augsti kvalitātes standarti, lieliska apkalpošana un mūsdienīgs stils. Visi Celebrity Cruises kuģi ir luksusa klases kuģi un katra tā pasažieris ir īpašs. Uz kuģiem ir cigāru smēķētāju istabas, Martini, šampanieša un kaviāra bāri, aktīvas atpūtas iespējas, spa pakalpojumi, piedāvājumi jauniešiem un daudz citu jauku pārsteigumu.


 

MSC Cruises kruīzi

msc cruisesMSC Cruises ir modernākie kuģi, vilinoši ceļojumu maršruti, lieliska apkalpošana un atpūtas un izklaides iespējas ceļojot divatā, ar draugiem vai arī ģimenes atpūtai. Viesi var baudīt izklaides pie baseina, lielisku ēdienu, luksus apkalpošanu, šovu programmas un aktivitātes dažādā interesēm un visiem vecumiem.


 
bottom logo
   +371 67283300         [email protected]

   

Sazināties ar mums

Jaunumi

Es piekrītu Privātuma politika
bottom logo
   +371 67283300
   [email protected]
   
American Express    IATA   ALTA