Uzmanību! 
Situācija Izraēlā: Saasinoties drošības situācijai Izraēlā, kas rada ievērojamus riskus un neprognozējamu situācijas attīstību, LR Ārlietu ministrija aicina izvērtēt nepieciešamību doties uz Izraēlu. Valsts teritorijā esošajiem Latvijas valsts piederīgajiem ĀM aicina sekot līdzi situācijas attīstībai un vietējo drošības dienestu rekomendācijām. Šis brīdinājums ir spēkā līdz turpmākam aktuālās situācijas precizējumam.
 
Situācija Ukrainā: Civilās Aviācijas Aģentūra (CAA) izziņo aizliegumu visām Latvijā reģistrētām aviokompānijām veikt lidojumus Ukrainas gaisa telpā, kā arī Krievijas gaisa telpā tuvāk par 180 kilometriem no Krievijas un Ukrainas. Brīvdienu operatoru čaterlidojumi un regulārie avio pasažieru pārvadājumi tiek veikti, ievērojot visus drošības noteikumus bez Ukrainas gaisa telpas šķērsošanas.

Konference Baltijas jūrā

Atzīmējiet kādu svarīgu uzņēmuma notikumu, noorganizējiet semināru vai konferenci uz prāmja. Šāds kruīzs ļaus nošaut veselus trīs, nevis tikai divus zaķus ar vienu šāvienu. Pirmkārt, neparasta vide piešķir pasākumam papildu enerģiju, palīdz atraisīties, ļaujot ģenerēt progresīvākas un drosmīgākas idejas veiksmīgākai uzņēmuma izaugsmei vai prezentēšanai. Otrkārt, pēc kārtīga darba prāmis piedāvās lieliskas atpūtas iespējas – izklaides programmas, šovus, viktorīnas, dejas un karaoke, kas ļaus vēl vairāk saliedēt komandu. Un treškārt, pasākuma dalībniekiem būs iespēja iepazīt Stokholmu.

Konferences kruīza cenā iekļauts:
  • Kruīza ceļojums Rīga-Stokholma-Rīga ar kuģi M/S Isabelle.
  • Izvēlētā klases kajīte vai viena vieta izvēlētās klases kajītē.
  • Konferenču telpas īre, līdz 8 stundām.
  • Konferenču telpas aprīkojums: tāfele, projektors, ekrāns, DVD/CD atskaņotājs un internets.
  • Kafijas pauze.
  • Divas brokastis zviedru galda restorānā Buffet Tallink.
  • Dzēriena kupons katram grupas dalībniekiem.
  • Ostas nodeva un maksa par degvielas sadārdzinājumu.
  • Ceļojuma laikā – atpūtas un izklaides programma visas nakts garumā: atraktīvas spēles, viktorīna, dzīvā deju mūzika, diskotēka, karaoke un nakts šova programma.

Konferences ceļojuma cena 1 personai

Kajītes tips
Cena, EUR
4 vietīga C klases    
no 65,40
4 vietīga B klases
no 69,37
4 vietīga A klases
no 78,26

Biļešu iegādes noteikumi:

Konferenču ceļojuma cenas ir mainīgas un augstāk tabulā ir norādīta zemākā iespējamā cena.
Biļešu skaits attiecīgajās cenu kategorijās ir ierobežots. Lai saņemtu biļetes par visizdevīgāko cenu, iesakām tās iegādāties savlaicīgi.
Atsevišķas gultas vietas pasažieriem vecumā no 18 gadiem tiek pārdotas tikai B un C klases kajītēs. Iegādājoties atsevišķu gultas vietu, Jūs uzturēsieties kajītē kopā ar svešiem pasažieriem.
Biļetes cenā nav iekļauta maksa par rezervēšanu.
bottom logo
   +371 67283300         [email protected]

   

Sazināties ar mums

Jaunumi

Es piekrītu Privātuma politika
bottom logo
   +371 67283300
   [email protected]
   
American Express    IATA   ALTA