Uzmanību! 
Situācija Izraēlā: Saasinoties drošības situācijai Izraēlā, kas rada ievērojamus riskus un neprognozējamu situācijas attīstību, LR Ārlietu ministrija aicina izvērtēt nepieciešamību doties uz Izraēlu. Valsts teritorijā esošajiem Latvijas valsts piederīgajiem ĀM aicina sekot līdzi situācijas attīstībai un vietējo drošības dienestu rekomendācijām. Šis brīdinājums ir spēkā līdz turpmākam aktuālās situācijas precizējumam.
 
Situācija Ukrainā: Civilās Aviācijas Aģentūra (CAA) izziņo aizliegumu visām Latvijā reģistrētām aviokompānijām veikt lidojumus Ukrainas gaisa telpā, kā arī Krievijas gaisa telpā tuvāk par 180 kilometriem no Krievijas un Ukrainas. Brīvdienu operatoru čaterlidojumi un regulārie avio pasažieru pārvadājumi tiek veikti, ievērojot visus drošības noteikumus bez Ukrainas gaisa telpas šķērsošanas.

Kāzas Lasvegasā

Vai jūs sapņojat par kāzām kā kino, taču bez sižetiskiem pārpratumiem un drāmas? Piedāvājam jums noslēgt laulību pasaules izklaides, kazino un neona galvaspilsētā – Lasvegasā. Šī pilsēta piepildīs jūsu vissatraucošākos sapņus un atstās neizdzēšamu iespaidu visam mūžam.

Lasvegasā jūs varat apprecēties kā esot Parīzē, Venēcijā vai Romā, Havaju salu noskaņās vai arī braucot kadiljakā, jo tieši tas padara šo vietu laulību ceremonijai unikālu – šeit nekas nevar būt neizpildāms vai pārāk šokējošs. Izvēlēties par kāzu norises vietu tuneli pie Haizivju rifa akvārija vai uz Terases – pie Bellagio strūklakām un ļaujiet, lai to novada ceremonijas vadītājs Elvisa tēlā.

Šajā pilsētā kāzu ceremonijas tiek organizētas visās nedēļas dienās un jebkurā diennakts stundā. Gadā šeit notiek vairāk kā 120 000 laulību ceremoniju, jo par īpašām tās uzskata arī paši ASV iedzīvotāji.

Lasvegasā noslēgtai laulībai Latvijā ir juridisks statuss, saņemot laulības sertifikātu, kas apliecināts ar Apostille spiedogu un šīs formalitātes kārtošana ir iekļauta pakalpojuma cenā. Pēc vēlēšanās laulību var sākumā oficiāli reģistrēt Latvijā, taču noorganizēt ceremoniju Lasvegasā un pavadīt lielisku medusmēnesi.

Zemāk aprakstītie kāzu ceremoniju piedāvājumi Lasvegasā ir spēkā, rezervējot vismaz 2 naktis kādā no MGM Resorts International Property viesnīcām ar Estravel Latvia.

Jums ir jārūpējas par savu laimi, bet mēs parūpēsimies par visu pārējo!

  • Kāzu ceremonija viesnīcā Mandalay Bay, no EUR 2340
  • Kāzu ceremonija viesnīcā Mandalay Bay, no EUR 4540
  • Kāzu ceremonija viesnīcā Luxor, no EUR 2180
  • Kāzu ceremonija viesnīcā MGM Grand, no EUR 2570
  • Kāzu ceremonija viesnīcā Bellagio, no EUR 4500
  • Kāzu ceremonija viesnīcā Bellagio, no EUR 6300
bottom logo
   +371 67283300         [email protected]

   

Sazināties ar mums

Jaunumi

Es piekrītu Privātuma politika
bottom logo
   +371 67283300
   [email protected]
   
American Express    IATA   ALTA