Uzmanību! 
Situācija Izraēlā: Saasinoties drošības situācijai Izraēlā, kas rada ievērojamus riskus un neprognozējamu situācijas attīstību, LR Ārlietu ministrija aicina izvērtēt nepieciešamību doties uz Izraēlu. Valsts teritorijā esošajiem Latvijas valsts piederīgajiem ĀM aicina sekot līdzi situācijas attīstībai un vietējo drošības dienestu rekomendācijām. Šis brīdinājums ir spēkā līdz turpmākam aktuālās situācijas precizējumam.
 
Situācija Ukrainā: Civilās Aviācijas Aģentūra (CAA) izziņo aizliegumu visām Latvijā reģistrētām aviokompānijām veikt lidojumus Ukrainas gaisa telpā, kā arī Krievijas gaisa telpā tuvāk par 180 kilometriem no Krievijas un Ukrainas. Brīvdienu operatoru čaterlidojumi un regulārie avio pasažieru pārvadājumi tiek veikti, ievērojot visus drošības noteikumus bez Ukrainas gaisa telpas šķērsošanas.

Aktivitātes Sandals kūrortos

Karību salu luksus klases All-inclusive (viss iekļauts) kūrorti piedāvā augstākās klases atpūtu komfortablos viesnīcu numuros un apartamentos, pie baseina, jūras krastā, kā arī izklaides pasākumus, kāzu organizāciju un visas ēdienreizes restorānos, kuri pārstāv dažādu pasaules valstu virtuvi, tai skaitā itāļu, franču, Karību, japāņu, meksikāņu un taizemiešu.

Niršana ar akvalangu

 

Scuba 4Niršana ar akvalangu ir viena no Karību jūras kūrortu īpašajām „rozīnītēm”. Iegādājoties ceļojumu, jums tiek piedāvāta iespēja izmantot niršanas aprīkojumu kā iesācējiem, tā arī profesionāļiem. Savukārt tiem, kuriem šāda pieredze nekad nav bijusi, būs iespēja par nelielu samaksu apgūt nepieciešamās tehnikas daivinga skolā. Atklājiet satraucošo zemūdens pasauli!

Red Line® Spa

 

RedLane massage 4Red Line® Spa piedāvā izcilas kvalitātes Spa papildu maksas pakalpojumus. Procedūrās tiek izmantoti arī tikai Karībās atrodami unikāli  augi. Palutiniet sevi ar masāžu, kādu no ietīšanas procedūrām, sejas masku, kā arī brīnišķīgu manikīru un pedikīru pie izciliem sava amata meistariem.

Vakara izklaide un tematiskās ballītes

 

Sandals Negril Evening EntertainmentVakara izklaide un tematiskās ballītes dažādos kūrortos nedaudz atšķiras. Jūs gaida atpūta visām gaumēm un dažādām noskaņām -  karaoke, talantu šovi, diskotēkas, izklaide bāros, pludmales ballītes, tematiskie vakari, priekšnesumi un dzīvā mūzika.

Golfa klubs Sandals La Toc kūrortā, Sentlūsijā

 

Sandals Golf & Country Club Ocho RiosGolfa klubs Sandals La Toc kūrortā, Sentlūsijā piedāvā lielisku golfa pieredzi. Laukumā ir 9 bedrītes un daudzi šķēršļi, kas radīs izaicinājumu pat pieredzējušiem golfa spēlētājiem.

Privāta Cabana

 

activities-expand-cabanasPrivāta Cabana ir neliela mājiņa ar skatu uz baseinu, ko jums būs iespēja noīrēt par papildu samaksu. Tā var sniegt lielāku izolētību un privātumu, kamēr apkalpotājs jums pēc vēlēšanās pienes dvieļus, aukstus dzērienus, ēdienu un izpilda visas jūsu vēlmes visas dienas garumā. Sajūtieties kā karalis un karaliene!

Kāzu ceremonija „Beautiful beginnings”

 

WeddingBuilder wedding 9Kāzu ceremonija „Beautiful beginnings” ir iekļauta cenā, ja uzturaties kūrortā vismaz 6 naktis (neietver kāzu nodokli). Pakalpojumā iekļauts ceremonijas vietas noformējums, fotogrāfija, romantiskas vakariņas sveču gaismā, istabas dekorācijas jaunlaulātajiem, ziedi, dzirkstošais vīns, mūzikas pavadījums, kā arī dokumentu sagatavošana. Sīkāk par kāzu ceremonijas organizēšanu un papildu pakalpojumiem dažādos Sandals un Beaches kūrortos jūs varat uzzināt šeit. Sandals kūrorti ir arī romantiskākā vieta medusmēnesim un kāzu zvēresta atkārtošanas ceremonijai. Ne velti Sandals kūrortu moto vēsta - „Mīlestība ir viss, kas jums vajadzīgs!”

Piedzīvojumu ceļojumi

 

IslandRoutes bobsled 1Piedzīvojumu ceļojumi ir lieliska izvēle jauniem iespaidiem. Par papildu samaksu Sandals kūrorti jums piedāvā iespēju doties laivu  izbraucienā, safari, izjādē ar zirgu, peldēties kopā ar delfīniem, pavizināties ar ūdens velosipēdiem vai katamarāniem, kā arī izbaudīt daudz romantisku brīžu saulrieta kruīzos (izņemot Sandals Royal Bahamnian un LaSource Grenada).

Vakariņas sveču gaismā

 

Couple firepit 1Vakariņas sveču gaismā ir lielisks papildu piedāvājums romantiskam vakara noslēgumam intīmā gaisotnē un jūsu izvēlētā vidē. Jūs gaida četru ēdienu maltīte pēc jūsu izvēles, dzirkstošais vīns un brīnišķīgs noformējums. Jūsu īpašais vakars būs patiešām neaizmirstams

 
bottom logo
   +371 67283300         [email protected]

   

Sazināties ar mums

Jaunumi

Es piekrītu Privātuma politika
bottom logo
   +371 67283300
   [email protected]
   
American Express    IATA   ALTA