Uzmanību! 
Situācija Izraēlā: Saasinoties drošības situācijai Izraēlā, kas rada ievērojamus riskus un neprognozējamu situācijas attīstību, LR Ārlietu ministrija aicina izvērtēt nepieciešamību doties uz Izraēlu. Valsts teritorijā esošajiem Latvijas valsts piederīgajiem ĀM aicina sekot līdzi situācijas attīstībai un vietējo drošības dienestu rekomendācijām. Šis brīdinājums ir spēkā līdz turpmākam aktuālās situācijas precizējumam.
 
Situācija Ukrainā: Civilās Aviācijas Aģentūra (CAA) izziņo aizliegumu visām Latvijā reģistrētām aviokompānijām veikt lidojumus Ukrainas gaisa telpā, kā arī Krievijas gaisa telpā tuvāk par 180 kilometriem no Krievijas un Ukrainas. Brīvdienu operatoru čaterlidojumi un regulārie avio pasažieru pārvadājumi tiek veikti, ievērojot visus drošības noteikumus bez Ukrainas gaisa telpas šķērsošanas.

Estravel Latvia pakalpojumu kvalitāti nodrošina - lasīt vairāk

Efektīva darba organizācija. Uzņēmumu apkalpo pastāvīgi nozīmēti ceļojumu konsultanti, kas ātri un profesionāli klienta vajadzībām piemeklē optimālākos risinājumus, nodrošinot precīzu un ātru pieprasījuma izpildi.

Pakalpojumu izpilde 24 stundu laikā. Estravel Latvia garantē pasūtījumu izpildi ne vēlāk kā 24 stundu laikā no pasūtījuma saņemšanas brīža, izņemot brīvdienas un svētku dienas.

Bezmaksas ceļojumu dokumentu piegāde. Rīgas pilsētas robežās Estravel Latvia piedāvā uzņēmumiem dokumentu piegādi 24 stundu laikā pēc pasūtījuma galīgās apstiprināšanas ar kurjeru.

Vienotas sistēmas izmantošana. Visi mātes uzņēmuma Estravel biroji un ceļojumu konsultanti lieto vienotu sistēmu, nodrošinot ātru un efektīvu pasūtījumu izpildi.

Plašs piedāvāto pakalpojumu klāsts. Estravel Latvia strādā pamatojoties uz tiešajiem sadarbības līgumiem ar autorizētiem piegādātājiem – avio, prāmju, kruīzu, dzelzceļa, automašīnu īres kompānijām un citām transporta organizācijām, viesnīcām, konferenču un atpūtas centriem, kūrortiem un ēdināšanas uzņēmumiem.

Iespēja izmantot AirPlus uzņēmuma kontu. AirPlus uzņēmuma konts palīdz izdevīgi rezervēt braucienus un veikt norēķinus, kā arī analizēt un pārvaldīt uzņēmuma darījuma braucienu izmaksas.

Korporatīvo klientu priekšrocības:

Informācijas tehnoloģiju izmantošana. Klientam tiek dota personīgā pieeja Estravel Latvia uzturētajām ceļojumu pakalpojumu rezervēšanas sistēmām, kas ļauj jebkurā brīdī pārbaudīt veiktā pasūtījuma statusu.

Kreditēšana, pakalpojumu apmaksa. Estravel Latvia var piedāvāt ceļojumu pakalpojumu iegādi uz nomaksu ar pagarinātu apmaksas termiņu, atrunājot nosacījumus individuāli.

Apkalpošanas cenu atlaides. Pamatojoties uz sadarbības apjomiem, korporatīvajiem klientiem tiek piemērotas pasūtījumu un rezervāciju apkalpošanas maksas atlaides (izņemot nesavlaicīgi veiktām anulācijām).

Zemākās cenas garantija. Estravel Latvia apņemas nepārdot nevienu aviobiļeti vai viesnīcas pakalpojumu par augstāku cenu, nekā jebkura cita aģentūra Baltijas valstīs un izvēlēties klientam izdevīgāko pakalpojumu (vispārējie nosacījumi ir spēkā visos pirkšanas un pārdošanas darījumos, kuriem nepiemīt vienreizējs vai reklāmas darījuma raksturs).

Izdevīgāko viesnīcu cenu piedāvājums. Pamatojoties uz lielo pārdošanas apjomu un speciāliem korporatīvo klientu apkalpošanas līgumiem ar viesnīcām un viesnīcu ķēdēm Baltijā, Skandināvijā un Eiropas valstīs, mūsu korporatīviem klientiem ir iespēja iegādāties viesnīcu pakalpojumus ar 5-50 % atlaidi no viesnīcu standarta cenām.

Tiešas sadarbības iespējas ar lidsabiedrībām. Atkarībā no sadarbības apjomiem, iespēja noslēgt ekskluzīvus vai tiešos līgumus ar aviokompānijām, samazinot biļešu cenas un iegūstot speciālus tarifus.
bottom logo
   +371 67283300         [email protected]

   

Sazināties ar mums

Jaunumi

Es piekrītu Privātuma politika
bottom logo
   +371 67283300
   [email protected]
   
American Express    IATA   ALTA