Avio ziņas

Uzmanību! 
Situācija Izraēlā: Saasinoties drošības situācijai Izraēlā, kas rada ievērojamus riskus un neprognozējamu situācijas attīstību, LR Ārlietu ministrija aicina izvērtēt nepieciešamību doties uz Izraēlu. Valsts teritorijā esošajiem Latvijas valsts piederīgajiem ĀM aicina sekot līdzi situācijas attīstībai un vietējo drošības dienestu rekomendācijām. Šis brīdinājums ir spēkā līdz turpmākam aktuālās situācijas precizējumam.
 
Situācija Ukrainā: Civilās Aviācijas Aģentūra (CAA) izziņo aizliegumu visām Latvijā reģistrētām aviokompānijām veikt lidojumus Ukrainas gaisa telpā, kā arī Krievijas gaisa telpā tuvāk par 180 kilometriem no Krievijas un Ukrainas. Brīvdienu operatoru čaterlidojumi un regulārie avio pasažieru pārvadājumi tiek veikti, ievērojot visus drošības noteikumus bez Ukrainas gaisa telpas šķērsošanas.

BlueBiz - baudiet priekšrocības

Piedāvājums Estravel Latvia korporatīvajiem klientiem
Baudiet priekšrocības ar BlueBiz, komandējuma vai atvaļinājuma ceļojumam izvēloties lidojumus ar aviokompānijām Air France, KLM, Delta klm 265x80Airlines un Kenya Airways.
Estravel Latvia piedāvā saviem korporatīvajiem klientiem bez maksas pievienoties priekšrocību programmai BlueBiz. Piesakieties dalībai programmā, rakstot uz e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. vai savam personīgajam ceļojumu konsultantam.
Nosacījumi un priekšrocības:klm bluebiz.com full
  • dalība BlueBiz programmā ir bezmaksas
  • punktus iespējams pelnīt, iegādājoties jebkuras klases aviobiļetes
  • uzkrātie punkti ir derīgi 2 kalendāros gadus
  • Blue Credits punktus iespējams ieskaitīt ar atpakaļejošu datumu (6 mēnešu laikā pēc lidojuma)
  • augstāka prioritāte – aviobiļešu pārrezervēšanai, sēdvietas apstiprinājumam, gaidīšanas saraksta apstiprinājumam
Korporatīvā BlueBiz atpazīstamība sniedz pieeju prioritātes pakalpojumiem – iekāpšana bez rindas, bezmaksas vārda maiņa attiecīgajās lidojuma klasēs, u.c.
Uzņēmumu darbiniekiem, kas ir individuālās Flying Blue programmas dalībnieki, BlueBiz nodrošina divkāršu pienesumu – ar vienu un to pašu lidojumu tiek pelnīti personīgie Miles punkti un uzņēmuma BlueBiz punkti.

Uzkrātos punktus iespējams iztērēt:
  • jaunu aviobiļešu iegādei
  • lidojumu komforta paaugstināšanai – pasažiera vēlamās sēdvietas rezervēšana, KLM Crown biznesa zāles apmeklējums Amsterdamas lidostā
BlueBiz jaunumi:
  • BlueBiz programmu tagad atbalsta arī lidsabiedrība Kenya Airways, kas dod iespēju sakrāt vēl vairāk punktu, lidojot uz galamērķiem Āfrikā
  • no 1.aprīļa BlueBiz kļūst par visdāsnāko lojalitātes programmu, saviem Ziemļvalstu klientiem piedāvājot jaunu punktu pelnīšanas shēmu un palielinot punktu daudzumu pat par 4%
bottom logo
   +371 67283300         [email protected]

   

Sazināties ar mums

Jaunumi

Es piekrītu Privātuma politika
bottom logo
   +371 67283300
   [email protected]
   
American Express    IATA   ALTA