Uzrotiet piedurknes un iemācieties gatavot 5 tradicionālus taizemiešu ēdienus kulinārijas meistarklases laikā, kas aizņems vien pusi dienas, bet sola milzum daudz pārsteigumu un ceļojumu garšu pasaulē. Kad atgriezīsieties mājās, varēsiet pārsteigt radus un draugus, bet savā ikdienā ienesīsiet jaunus aromātus, garšas un nelielu de javu sajūtu.
Satiecieties ar šefpavāru kulinārijas skolā un dodieties uz tirgu, lai iegādātos nepieciešamos produktus, garšaugus un garšvielas autentiskai taizemiešu 5 ēdienu maltītei. Šefpavārs gan pastāstīs par produktiem, gan tirgošanos vietējos tirgos.
Atgriezieties Silom Thai kulinārijas skolā, kur mācīsieties gatavot karija pastu, kas ir svarīga daudzu Taizemes ēdienu sastāvdaļa, pagatavojiet kokosriekstu pienu un izvāriet rīsus līdz ideālai konsistencei. Pamatēdieni katru dienu mainās, bet kopumā jūs iemācīsieties pagatavot: zupu, salātus, uzkodu, pamatēdienu un desertu.
Dienas beigās izbaudiet maltīti un saņemiet receptes.