Uzmanību! 
Situācija Izraēlā: Saasinoties drošības situācijai Izraēlā, kas rada ievērojamus riskus un neprognozējamu situācijas attīstību, LR Ārlietu ministrija aicina izvērtēt nepieciešamību doties uz Izraēlu. Valsts teritorijā esošajiem Latvijas valsts piederīgajiem ĀM aicina sekot līdzi situācijas attīstībai un vietējo drošības dienestu rekomendācijām. Šis brīdinājums ir spēkā līdz turpmākam aktuālās situācijas precizējumam.
 
Situācija Ukrainā: Civilās Aviācijas Aģentūra (CAA) izziņo aizliegumu visām Latvijā reģistrētām aviokompānijām veikt lidojumus Ukrainas gaisa telpā, kā arī Krievijas gaisa telpā tuvāk par 180 kilometriem no Krievijas un Ukrainas. Brīvdienu operatoru čaterlidojumi un regulārie avio pasažieru pārvadājumi tiek veikti, ievērojot visus drošības noteikumus bez Ukrainas gaisa telpas šķērsošanas.

Aktivitātes Beaches kūrortos

Beaches viss iekļauts (all-inclusive) kūrorti ir lieliskākā atpūta ģimenēm ar bērniem līdz 16 gadiem, jo viņus šeit gaida jautrība un piedzīvojumi, bet vecāki novērtēs pasaules augstākā standarta atpūtu Karību jūras krastā.

Pirātu salas ūdens atrakciju parks

 

Beachesactivites pirateisland 1Pirātu salas ūdens atrakciju parks ir lielākais Karībās, kur visu vecumu bērnus gaida daudz aizraujošu piedzīvojumu. Šī ir fantāziju pasaule, kas pilna ar dažādu augstumu un garumu kalniņiem un šļūkšanas caurulēm, ūdens šaltīm un virpuļiem, un bērniem piemērotiem baseiniem. Šeit atrodas arī limonādes baseinu bāri un Karībās vienīgais sērfošanas stimulators (Beaches Turks & Caicos kūrortā).

Skreča DJ akadēmija

 

Beachesactivites scratch 1Skreča DJ akadēmija ir lieliska pieredze, ja jūsu bērnam patīk mūzika. Atklājiet sava bērna intereses un talantus, un piepildiet viņa sapni! Izrādās, ka skrečam  un miskēšanai nav obligāti jāizmanto vinila plates, jo derēs arī CD vai pat iPod. Varbūt arī jūs paši vēlaties iejusties dīdžeja lomā?

Sesame Street®

 

SesameStreet Abbey Cadaby 2Sesame Street® leļļu varoņi Beaches kūrortos dāvās jūsu bērnam iespēju pavadīt brīvdienas kopā ar Elmo un viņu draugiem! Bērnus gaida pasaules slavenā šova dzīvo leļļu priekšnesumi, parādes, pārģērbšanās, dejas un izglītojošas nodarbības kopā ar šova tēliem.

Trench town

 

Beachesactivites trench 2Trench town ir spēļu pilsēta, kurā iespējams uzspēlēt gaisa hokeju, galda futbolu, kā arī trenēties mest bumbu basketbola grozā. Telpa ir noformēta pilsētas kultūras stilā ar grafiti un koncertu plakātiem ar labākajām šī brīža hip-hopa zvaigznēm, bet fonā skan Sirius Satellite radio.

Klubs Liquid

 

Club LiquidLiquid ir klubs pusaudžiem un jauniešiem līdz 21 gada vecumam. Līdz ko noriet saule, šeit tiek pasniegti gāzētie dzērieni un bezalkoholiskie kokteiļi, bet vislabākais ir tas, ka šeit nav atļauts ienākt vecākiem, līdz kļūst vēls un šī vieta pārvēršas par naktsklubu pieaugušajiem. Lieliskas gaismas, labākā mūzika un vienreizēja iespēja iepazīties ar jauniem cilvēkiem. Ballīte var sākties!

XBOX® Play lounge

 

Beachesactivites xbox 1XBOX® Play lounge ļaus iesaistīties spēlē ar visu ķermeni, jo Kinect ir interaktīva spēļu konsole, kas neļaus jums palikt uz dīvāna - dejojiet, leciet un priecājieties! Šī ir aizraujoša atpūta visai ģimenei.

Niršana ar akvalangu

 

Scuba 3Niršana ar akvalangu ir viens no Beaches kūrortu īpašajiem piedāvājumiem, tādēļ šeit ir padomāts gan par iesācējiem, gan nirējiem ar pieredzi, nodrošinot dažāda veida aprīkojumu un daiving skolas pakalpojumus kā bērniem, tā arī pieaugušajiem. Šī ir iespēja izzināt satraucošo zemūdens pasauli un pieredzēt jaunas sajūtas.

Bērnu nometnes

 

Beachesactivites nanny 1Bērnu nometnes piedāvā izklaides iespējas visu vecumu bērniem un jauniešiem. Nometnē strādā sertificētas auklītes, kuras neļaus jūsu bērnam skumt un garlaikoties, organizējot un vadot attīstošas un izklaidējošas nodarbības arī pludmalē un uz ūdens. Pakalpojums tiek piedāvāts no plkst.9.00 līdz 21.00, taču par papildu samaksu jūs varēsiet nolīgt auklīti arī citās stundās. Ja jūsu bērnam ir vajadzīga īpaša aprūpe un uzmanība, pastāv iespēja izmantot auklītes pakalpojumus arī individuāli.

Red Line® Spa

 

RedLane spa room 1Red Line® Spa piedāvā izcilas kvalitātes Spa pakalpojumus par papildu samaksu. Procedūrās tiek izmantoti arī tikai Karībās atrodami unikāli augi. Palutiniet sevi ar masāžu, kādu no ietīšanas procedūrām, sejas masku, kā arī brīnišķīgu manikīru un pedikīru pie izciliem sava amata meistariem.

Piedzīvojumu ceļojumi

 

IslandRoutes dunnsriver 2Piedzīvojumu ceļojumi ir lieliska izvēle jauniem iespaidiem. Par papildu samaksu Beaches kūrorti jums piedāvā iespēju doties laivu izbraucienā, safari, izjādē ar zirgu, pārlaisties pāri koku galotnēm ar „zipline” trīsi, peldēties kopā ar delfīniem vai, piemēram, ienirt ar īpašu stiklotu zemūdeni Karību jūras dzīlēs.

Vakariņas sveču gaismā

 

Couple firepit 1Vakariņas sveču gaismā ir lielisks papildu piedāvājums romantiskam vakara noslēgumam intīmā atmosfērā un jūsu izvēlētā vidē. Jūs gaida četru ēdienu maltīte pēc izvēles, dzirkstošais vīns un brīnišķīgs noformējums. Šis īpašais vakars būs patiešām neaizmirdams!

Kāzu ceremonija „Beautiful beginnings”

 

WeddingBuilder wedding 9Kāzu ceremonija „Beautiful beginnings” ir iekļauta cenā, ja uzturaties kūrortā vismaz 6 naktis (neietver kāzu nodokli). Pakalpojumā iekļauts ceremonijas vietas noformējums, fotogrāfija, romantiskas vakariņas sveču gaismā, istabas dekorācijas jaunlaulātajiem, ziedi, dzirkstošais vīns, mūzikas pavadījums, kā arī dokumentu sagatavošana. Sīkāk par kāzu ceremonijas organizēšanu un papildu pakalpojumiem dažādos Sandals un Beaches kūrortos jūs varat uzzināt šeit.

 
bottom logo
   +371 67283300         [email protected]

   

Sazināties ar mums

Jaunumi

Es piekrītu Privātuma politika
bottom logo
   +371 67283300
   [email protected]
   
American Express    IATA   ALTA